Voetreflextherapie - Herbora
De voetreflexologie is een holistische, veilige, diepgaande en helende behandeling voor iedereen met bepaalde klachten.
voetreflextherapie voetreflexologie
50743
page-template-default,page,page-id-50743,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-51608
 

Voetreflextherapie

Voetreflexologie

De voetreflexologie is een holistische, veilige, diepgaande en helende behandeling, waarbij de wijsheid van het lichaam wordt aangesproken om te doen wat nodig om gezond te worden en te blijven op fysiek, psychisch en spiritueel niveau.

 

Je lichaam is onder te verdelen in verschillende zones, deze gebieden zijn ook terug te vinden op je voeten. Met een voetreflexologie behandeling oefen ik druk uit op de talrijke corresponderende reflexpunten op je beide voeten en kan ik ook onderzoeken waar een verstoring zit. Deze kunnen zitten op al je orgaansystemen, vaak voortkomend uit je emotionele en mentale lagen. Wanneer er een blokkade is kan deze worden hersteld, zodat het natuurlijk genezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd.

Je wordt ziek of krijgt klachten als je ervaringen en emoties niet kunt verwerken of een plek kunt geven. Deze informatie ligt opgeslagen in je orgaansystemen. Je kunt ook klachten krijgen doordat je niet echt bezig zijn met je levensopdracht, je missie. Dit kost allemaal energie en er ontstaan geleidelijk blokkades of breuken in de energievelden/of energiebanen en daarmee in de samenwerking van verschillende organen in ons lichaam. Voetreflexologie kan deze verstoringen opheffen, waardoor de energie weer gaat stromen, in je lijf, je psyche en in je leven! Je gaat opruimen en ontgiften. Dingen die je niet langer nodig hebt kun je loslaten. Je voelt rust en ontspanning ontstaan. Je komt meer in balans.

Zwangerschap en na de bevalling

Ook als je zwanger bent is voetreflexologie een goede manier om in balans te komen. Het verlicht zwangerschapsklachten of laat deze helemaal verdwijnen, het laat je ontspannen, er komt meer rust in je hoofd en dat is goed voor jou als aanstaande moeder en ook je kindje zal zich in je buik beter voelen. Bovendien word je zelfhelend vermogen gestimuleerd, blokkades worden opgeheven, waardoor je lichaam precies doet wat om dat moment nodig is. De voetreflexologie zoals ik hem toepas, is absoluut veilig voor moeder en kind. Ook na de bevalling zijn voetreflexbehandelingen erg fijn, het helpt je hormoonhuishouding in balans te krijgen, de borstvoeding te ondersteunen en om bij te komen van alles wat je hebt meegemaakt. Goed voor de moeder en (dus!) goed voor je baby!

Het is goed om je 4x achter elkaar met een week ertussen te laten behandelen, het effect op je lichaam is dan optimaal, bovendien kun je dan goed bekijken of deze behandeling resultaat heeft. Na deze periode kan het nodig zijn nog enkele behandelingen in te plannen met grotere tussenpozen.

 

Door de voet te behandelen, geef je jezelf een boost om te herstellen, het lichaam in balans te brengen. Ik geef je deze boost en de rest doen jij en je lichaam zelf!

Bij welke gezondheidsklachten kan voetreflexologie worden toegepast:

Autisme

ADHD

Artrose en Reuma

Hooggevoeligheid

Zwangerschapsklachten

Herstel na de bevalling

Zeer pijnlijke voeten

Kanker (diverse vormen)

Stress

Burn-out

Chronische ziekten

Migraine

Herstel na operaties