Massage - Herbora
Massage is een vorm van lichaamswerk. Door onze manier van leven: hectisch, haastig, met steeds minder tijd om ons te ontspannen.
massage, holistisch, ontspannen, masseren
50745
page-template-default,page,page-id-50745,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-51608
 

Massage

Holistische lichaamsmassage

Massage is een vorm van lichaamswerk. En het is nodig in onze wereld! Door onze manier van leven: hectisch, haastig, met steeds minder tijd om ons te ontspannen. Het maakt dat we 24 per dag in een stress modus zitten, dat we steeds voor de denkbeeldige ‘leeuw’ staan, ons lichaam schakelt de overlevingsmechanismen in: vluchten, vechten of bevriezen (je adem inhouden), met alle gevolgen van dien. Het is een maatschappelijk probleem geworden!

We stellen hoge eisen aan onszelf en aan de mensen om ons heen. Steeds al we kúnnen rusten, houden we onszelf er van weg, door de (sociale)media , of zaken die altijd eerst ‘moeten’. Als we slapen is ons lichaam nóg in een staat van paraatheid en worden we niet uitgerust meer wakker.

Je hebt zelf de mogelijkheid om uit dit patroon te stappen. Door je bewust te worden wat je aan het doen bent, als je er achter komt hoe jij jezelf in het vaarwater zit, kun je je sleutel vinden die de deur open doet naar een weg met meer ontspanning, plezier, welbevinden. Pas als je je lichaam weer gaat voelen, kom je er achter wat goed is voor jou. Ik nodig je uit om je te verwonderen over de wijsheid van je lichaam!

Door je te laten masseren met de juiste techniek die bij jou past, ontspant je lichaam, de weg is open om (oude) kwalen te behandelen, je lichaam in de goede richting te leiden en je zelfhelend vermogen in te zetten. Er vindt energiedoorstroming plaats, de doorbloeding in je lichaam wordt gestimuleerd, blokkades worden ervaren, gevoeld en kunnen worden losgelaten. Diepe lagen in het lichaam komen tot ontspanning. Het kan zijn dat jij je moeheid gaat voelen tijdens of na de massage. Dat komt omdat je lichaam zich eindelijk mag rusten en tegen je zegt: “hè hè! Je voelt dan pas hoe het met je is.

Tijdens de massage begeleid ik je bovendien naar een goede en fijne ademhaling, eigenlijk één van de belangrijkste voorwaarden om je gezondheid te bevorderen. Samen met een massage geef jij je lichaam een enorme ondersteuning , je cellen kunnen afvalstoffen/emoties afvoeren en beter functioneren met meer zuurstof, meer Lichtenergie, een betere stofwisseling en regeneratie.

Soorten massagetechnieken die ik inzet

 

    • Holistische lichaamsmassage
    • Kruidenstempelmassage ( Sabaaydi Massage®)
    • MIR Methode massage
    • Een combinatie van bovenstaande massages
Wat is een kruidenstempelmassage?

 

Kruidenstempelmassage is een massage die geïnspireerd is door o.a. kennis en technieken uit Thailand, gecombineerd met Zweedse en Egyptische massagetechnieken.

Bij de massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenstempels met 9 kruiden. De stempels worden in Thailand gemaakt en ze zijn in samenwerking met een Thaise artsen speciaal op de Westerse mens afgestemd.

De kruiden werken diep door op het lichaam, ze hebben een reinigend, verwarmend en helend effect.

De stempels werken op hele lichaam: energiebanen, je organen, je huid, je spieren. Daarna volgt een diepe lichaamsmassage met warme olie, je wordt rustig en ontspannen, je komt weer lekker in je lijf te zitten en je kunt jezelf weer goed voelen!

Het kan zijn dat je tijdens de massage op een diepere laag wordt aangeraakt, dit kun je merken tijdens of vlak na de massage, maar dit kan ook later gebeuren. Laat het toe, je kunt weer wat ontdekken en je kunt het vervolgens weer loslaten!