Investeer in jezelf

Ontdek de parel die onder elk trauma en iedere andere heftige gebeurtenis in je leven zit!’

Wie is verantwoordelijk voor mij?

Ieder mens is eigenlijk zelf verantwoordelijk voor de eigen gezondheid en eigen welzijn. We zijn het zo gewend om die te leggen bij een arts of bij allerlei instanties. Deze kunnen je ondersteunen, maar het maakt dat we afhankelijk worden en ik merk de laatste jaren dat er heel veel ‘verdienmodellen’ achter zitten.

Je eigen verantwoordelijkheid op je nemen, maakt je vrij en onafhankelijk, het maakt je wijs. En er is moed voor nodig, soms gaat het met vallen en opstaan. Het betekent dat je een ander pad neemt dan de begaande paden, het is eng om het ‘anders’ te doen en boven het maaiveld uit te komen. 

Je zult je ook in allerlei zaken moeten verdiepen, en het belangrijkste is: je zult de weg naar Binnen moeten gaan. Het betekent ook dat je je lichaam weer gaat ‘bewonen’ en verbinding maakt met je eigen Natuur en de Natuur waar je onderdeel van bent!. Het geeft je zóveel vervulling, je komt je eigen kracht, wijsheid tegen, dat zat allemaal al in jou. Alleen heb je het weg laten ‘brainwaschen’. We zijn véél krachtiger dan we denken en dan ons voorgehouden is.

Een voorwaarde is wel dat je regelmatig de stilte in moet gaan, zonder media, zonder mensen om je heen, alleen met je eigen gezelschap.

Investeer in jezelf

Ik schrijf dit allemaal uit eigen ervaring. In het omgaan met mijn problemen met mijn gezondheid, moest ik boven dat maaiveld uitgroeien. Het heeft me veel gebracht, heel veel. Hierdoor sta en stond ik in deze bizarre tijd stevig in mijn schoenen, met kennis, ervaring, veel innerlijk werk en een grote dosis vertrouwen in de intelligentie van mijn lichaam: ik heb in mezelf geïnvesteerd!

Vanuit mijn achtergrond en levensvisie kijk ik holistisch naar waar jij tegen aan loopt. Je krijgt een klacht niet voor niets. Ik gebruik mijn kennis van de ‘reguliere gezondheidszorg’, metafysische kennis, maar vooral vanuit de Nieuwe Medicina/Biologka (met als basis De Germaanse Geneeskunde) en uit het mooie boek en opleiding van Annelies Spaargaren!

"Mensen laten inzien dat er een schat verborgen zit in elk trauma. Opdat wonden wonderen mogen worden!"

(Annelies Spaargaren, docent Eye-openers-Therapy en auteur van het boek: ‘Van wonden naar wonderen’)

Het is heel bevrijdend te ontdekken dat de oorsprong van klachten en problemen waar we mee worstelen, samenhangt met trauma’s die ons ooit zijn overkomen. Zicht krijgen op dit trauma brengt inzicht en rust en er is veel te ontdekken.

Iedere klacht ontstaat dus doordat je in je leven iets meemaakt, wat veel impact heeft gehad. Je lichaam en je psyche gaan zich aanpassen aan een situatie, omdat het wil overléven

Ons systeem werkt niet tégen ons, maar vóór ons. Veranderingen in je lichaam of je gesteldheid kunnen wat zeggen over welk thema er vermoedelijk speelt.

Het ‘aankijken’ van die delen in jezelf, het op zoek gaan naar je ‘grondtrauma’s, daar mee aan de slag gaan, zorgen voor de weg naar heling, vervulling, rust, plezier en zicht op wat je hier op onze mooie Aarde komt doen! En daarmee kwam ik tot een belangrijke ontdekking:

Onder ieder trauma zit een parel, een kwaliteit die alles te maken heeft met jou zielsmissie!

De volgende tools kan ik voor jou inzetten:

  • Stress release methoden 
  • Eye-Openers-Therapy
  • Kruidengeneeskunde en/of bloesemremedies
  • Je ‘eigen Wijsheid’ herontdekken, je bent je eigen coach!

Alles draait uiteindelijk om bewustwording, het is belangrijk dat we steeds meer ‘ons lichaam bewonen’. Waarom? Omdat we dan veel meer contact krijgen met de Wijsheid in onszelf, we zijn veel minder vatbaar voor de ‘Matrix’, we voelen wat goed voor onze gezondheid is, voor ons welzijn, voor onze vreugde en onze autonomie!

Alle kennis en wijsheid zit in ons. Laten we die tevoorschijn halen en weer gebruiken!

De weg uit de huidige ‘Existentie crisis’, is door naar Binnen te gaan!

Neem contact op


Herbora

Praktijk voor Natuurlijk Gezond zijn te Dedemsvaart.