Herbora | De Authentieke Vrouw
51095
page-template-default,page,page-id-51095,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

De Authentieke Vrouw

De Authentieke Vrouw

De Authentieke Vrouw is een vrouw die verbonden is met haar oorspronkelijkheid, ze is verbonden met de Aarde en de Maan, die haar de levenscycli tonen. Ze draagt de oerkennis in zich en heeft toegang tot deze wijsheid via haar baarmoeder, haar  hart en haar gevoel, haar innerlijke stem en haar Hogere Zelf. Dit vormt de basis van hoe zij haar leven creëert. Haar natuur maakt dat ze zacht is en ze weet dat haar kwetsbaarheid haar kracht is. Ze is liefdevol, helder en wijs, verbindend, oordeelloos, sensueel, waardig, creatief en ze weet hoe ze haar helende, verzorgende en beschermende gaven kan  inzetten. Ze voelt wanneer het tijd is om zich terug te trekken en wanneer ze de wereld met haar rijkdom kan trakteren.

Ze omarmt haar krachtige Zusters en weet dat de vrede in de harten van de mensen begint met het eren van de Vrouwelijkheid in de mens. Zij doorkruist met haar open houding heersende dogma’s en bemint de waarheid in ieders van ons.

Deze Oervrouwelijkheid is eeuwen onderdrukt, verguisd en vervolgd door het overheersende patriarchaat. Om te overleven werd ze gedwongen haar authenticiteit te verloochenen en bewoont ze haar vrouwelijk lichaam minimaal en probeert ze zich op een mannelijke manier staande te houden. Maar diep van binnen hoort ze de innerlijke stem die haar roept om terug te keren naar haar Vrouwelijke Bron, die inmiddels is verrijkt met heel veel nieuwe en oude wijsheid en kracht. Zij rijst op uit het as als de Feniks en  eert en herkent zichzelf weer in de beschrijving van de Authentieke vrouw!

In de nieuwe wereld is de Vrouw veilig en wordt het Vrouwelijke geëerd en beschermd door wijze en Mannelijke kracht. Wanneer deze geheelde Vrouw zorg draagt voor haar omgeving, dan is gezondheid (in alle facetten!) en het welbevinden van de komende generaties gewaarborgd!

En zo is het!