Herbora | Bloesemremedies
50784
page-template-default,page,page-id-50784,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Bloesemremedies

Bloesemremedies

Bij bloesemtherapie wordt uitgegaan van de volgende visie: je raakt in onbalans of je wordt ziek als er een conflict ontstaat tussen je zielsopdracht en je daadwerkelijke dagelijkse handelen. Als je dus niet echt met je ‘missie’ bezig bent, je innerlijke stem negeert: dan ontstaat er disharmonie.
Iedere bloesemremedie belichaamt een specifiek ‘psychisch concept’, een manier die jij hebt gevonden om je dagelijkse leven vorm te geven (een manier van ‘overleven’), maar die je wel belemmert om de draad van je leven op een goede manier op te pakken. De bloesemessences komen rechtstreeks met je Hoger Zelf in contact en zijn in alle delen van je aura werkzaam, niet direct op je fysieke lichaam. Deze remedie heeft een bepaald trillingsgetal, je krijgt als het ware een aanvulling van wat je tekort komt, je systeem gaat met deze bloesemremedie resoneren. Hierdoor krijg je zicht op je situatie, je word je bewust. Je wordt gestimuleerd om een oplossing te gaan zoeken voor je probleem/klacht. Deze weg die je neemt is onderdeel van je proces en heet: bewustwording, wat de weg naar heling is!

Je gaat bijvoorbeeld je moeilijkheden op een andere manier benaderen, je krijgt rust, zodat je beter naar je innerlijke stem kunt gaan luisteren en deze gaat volgen. Ook kan het zijn dat er door de remedies oude herinneringen naar boven komen, die je vasthouden in een bepaald patroon en die je nu mag gaan loslaten.
Bloesemtherapie heeft op deze manier dan ook een grote preventieve werking. Ze werken in op je energielichamen, voordat de disharmonie zich in je fysieke lichaam gaat settelen.
Tijdens een behandeling probeer ik samen met jou erachter te komen waar je knelpunten zitten en welke remedies je kunnen helpen en ondersteunen bij je bewustwording, het goed zorgen voor jezelf, het horen van je innerlijke stem en het zicht krijgen op je ‘missie’! Ik werk met de Deva Bach bloesems, Californische bloesems en met bloesems van Bloesem Remedie Nederland.