Ademwerk

Wat is ademwerk

Ademwerk is een krachtige en prachtige en inzichtgevende methode, waarbij de adem wordt gebruikt voor heling, persoonlijke en spirituele groei. 

Hoe je ademt zegt veel over hoe jij in het leven staat, je adempatroon laat dat zien. Als je je hiervan bewust wordt geef je jezelf ook de mogelijkheid om patronen in je leven los te laten en te kiezen voor manieren voor jou veel beter werken.

De verbonden ademhaling en de ‘Wim hof ademtechniek’

In een sessie doe ik samen met jou een ademanalyse en ik leer je een paar ademtechnieken: de ‘verbonden ademhaling’ en de ‘Wim Hof ademtechniek’.

Bij deze 2 technieken breng je in korte tijdbewust meer zuurstof en meer levensenergie (=’chi’) in je lichaam. Dit heeft veel effect op je gezondheid. Heel vaak heeft ons lichaam een tekort aan zuurstof en dus ook chi. Er komt een zuiveringsproces op gang, regeneratie en heling. Je lichaam is echt intelligent en heeft een groot zelf genezend vermogen, juist met meer zuurstof!

Met deze veilige manier van ademen geef je jouw lichaam de kans om weer contact te maken met wat je vast hebt gehouden, wat je onderdrukt en wat je blokkeert om een gezond en vervullend leven te creëren. 

Je omzeilt ‘het denken’, waardoor je bij de kern komt van wat er nu speelt in je leven. Hoe heerlijk is dat! Bovendien helpt het je bewust je leven te veranderen, te creëren, te leven vanuit je hart. Je kunt effect verwachten op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Alles is van dezelfde adem. Het dier, de boom, de mens. De lucht deelt zijn wezen met al het leven.

ademwerk

Hartcoherentie

Ook leer ik je te ademen naar een betere ‘hartcoherentie ‘. Dit levert een grote bijdrage aan de balans en gezondheid van je hele systeem. 

Bovendien komen we erachter dat ons hart erg belangrijk is en een grote intelligentie heeft, waar ons verstand niet bij kan. ‘Leven vanuit je hart’, hoort daarbij. Hartcoherentie blijkt hierbij onontbeerlijk!

‘Als je naar je hart leeft, kies je automatisch voor liefde en geef je die vanzelf vorm via compassie en zorg voor het welzijn van jezelf, anderen en de planeet Aarde’ (Dr. Joe Dispenza)

“In de ademsessie zag ik zo duidelijk voor me hoe ik in dit leven, maar ook in vorige levens, de vaste overtuiging kreeg en vasthield: “Ik ben niet goed genoeg!” 

Ik kon het verdriet in mijn lichaam ervaren, het voelde bevrijdend dit eindelijk eens toe te laten. Ik kon het vervolgens loslaten en me dankbaar en veilig in mijn lichaam voelen als een warm bad: ‘ik ben goed zoals ik ben!’

Waar zou Ademwerk jou mee kunnen helpen?

Als je direct ontspanning wilt ervaren, je stress wilt elimineren

Als je angst voelt (allerlei soorten) en/of paniekaanvallen hebt

Als je meer ruimte wilt geven aan je emoties, wilt leren voelen en ‘uit je hoofd’ wil komen

Als je gezondheidsproblemen hebt/ (chronisch) ziek bent

Als je in een Burn Out zit

Als je lichamelijke of psychische pijn wilt verlichten en wilt ervaren wat de signalen van je lichaam jou willen vertellen

Als je meer in ‘Verbinding” wilt zijn met je lichaam en je authentieke zelf

Als je graag meer contact met ‘Spirit helpers’, Engelen, je Goddelijke verbinding etc. wilt krijgen

Als je veel hebt meegemaakt en graag ervaringen wilt verwerken en loslaten

Als je niet weet wat je verder met je leven moet, wat eigenlijk je ‘missie’ is

Als je bewust iets aan je leven wilt veranderen, iets ‘neer gaan zetten’: creëren!

Als je meer vreugde in je leven wilt, als je wilt meer leven vanuit je hart

Als je meer zelfliefde wilt voelen

Als je je graag vitaler wilt voelen

Neem contact op


Herbora

Praktijk voor Natuurlijk Gezond zijn te Dedemsvaart.