Adem (je) eens vrij - Herbora
We worden uitgenodigd ons weer te verbinden met ons lichaam, de Aarde, de Kosmos en de alles omvattende Liefde.
ademwerk, winter, nieuwsbrief, herbora
51635
post-template-default,single,single-post,postid-51635,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-51608
 

Adem (je) eens vrij

Adem (je) eens vrij

Dag lieve lezer,

Hoe vergaat het jullie in deze bijzondere en heftige tijd?
Wat gebeurt er veel met ons en tussen ons en over onze hoofden heen!

Ik heb me verwonderd en doe dat nog steeds, over de verschillende reacties van mensen om me heen. Ik verbaasde me over de snelheid waarin de mensen zich gingen conformeren met maatregelen die geen enkele onderbouwing hadden en hebben. En dat in een maatschappij waarin alles eerst ‘wetenschappelijk’ bewezen moet worden en ‘evidence based’ moet zijn.

Afgescheidenheid

Zo snel distantieerden we ons van de wijsheid van ons lichaam, wilden we niet horen van andere (natuurlijke) behandelingsmethoden die ons konden ondersteunen. Laat staan dat we de vraag stelden: ’waarom word ik ziek?’
Veel mensen zitten in het dieptepunt van de ‘afgescheidenheid’ van ons lichaam en de Natuur… Afgescheidenheid en onwetendheid houd je angstig en manipuleerbaar.

Microben

Al een paar jaar volgde ik steeds minder de main stream media, ik voelde al geruime tijd dat het niet klopte, wat ik daar allemaal kreeg voorgeschoteld. Voor het virus ben ik nooit bang geweest, ook de ‘aerosolen theorie’ sprak en spreekt me niet aan. Virussen vliegen niet zomaar wat door de lucht, ik las veel over de visie van Dr. Pasteur versus Dr. Béchamp en anderen. Ik las en ontdekte mede door de visie van Biologika (Nieuw Medicina), dat microben (bacteriën, schimmels en virussen) niet tegen ons werken, ze zijn altijd al in een bepaalde balans in ons lichaam aanwezig.

Sterker nog: Het lichaam werkt altijd vóór jou, omdat het graag wil overleven! Soms is het pakket afvalstoffen of de zgn. ‘conflictmassa’ zó groot dat je echt ziek wordt. Een flinke de griep dus. En dan zijn er behandelingsmethoden die je kunnen helpen, regulier, dan wel natuurgeneeskundig. Ik hoorde gedurende dit jaar in de ‘msm’ niets over het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en onze natuurlijke weerstand!

Eigen wijsheid

Al lezend, studerend, voelend, met Peter, collega’s, vriendinnen en met mijn groep vrouwen uit de “Vrouwen van Licht’ groep (Die gewoon 1x per 8 weken bij elkaar komt, we knuffelen, zingen, lachen: zó normaal…! ), kon/kan ik mijn vertrouwen en rust weer voelen. Wel ga ik sinds maart 2020 iedere dag even een half uurtje ‘zitten’, om mijn hoofd leeg te maken en me te verbinden met mijn lichaam. De informatie en de energieën die op me afkomen zijn soms overweldigend, en maken dat ik mijn oude wereldbeeld regelmatig moet bijstellen.

Al de thema’s die in mijn leven spelen, kwamen in deze tijd verscherpt voor me te staan, ze dwongen me echt de diepte in te gaan. Ik realiseerde me nog meer dat ik echt anders in het leven sta dan mensen om mij heen. Dat vond ik moeilijk, maakte dat ik me kwetsbaar voelde en afgewezen, maar ik ontdekte wel hoe krachtig ik was, en dat ik de wijsheid, de geborgenheid en bevestiging in mezelf kon vinden!

Creatie- en liefdeskracht

Ik lees, ik voel en ik weet dat alles een reden heeft en dat we allemaal deelnemers zijn aan het Grote Spel dat uitgespeeld wordt. Er hoeven hierbij geen verliezers te zijn, we kunnen er allemaal als winnaar uitkomen! De belangrijkste tool hiervoor is: onze Creatie Kracht en dat is misschien komen we hier wel bij de enige opdracht waarvoor we hier met zijn allen op deze mooie Aarde zijn: dit Vermogen gaan inzetten!

We worden uitgenodigd ons weer te verbinden met ons lichaam, de Aarde, de Kosmos en de alles omvattende Liefde.

Hoe kunnen jij en ik dat doen?
Door onze verbeelding en onze creativiteit te gebruiken om vreugde, liefde, vervulling, welzijn en gezondheid in ons eigen leven te visualiseren en een Nieuwe Wereld te creëren en te manifesteren!

En…zie eens die wereld voor je?

Ik nodig je uit er een mooi beeld helder beeld van te maken.

Ik doe een aanzet…doe je mee?

Zo zie ik een mooie wereld voor me:

 • Een ‘hartgedragen maatschappij’, waarbij essentiële keuzes gemaakt worden vanuit het hart en vanuit vertrouwen.
 • Een politiek systeem waarbij met niet meer in ‘debat’ gaat met elkaar maar in ‘dialoog’ met elkaar gaat, waar mensen niet meer tégen elkaar praten, maar mét elkaar.
 • Een politiek systeem die te allen tijde transparant is en zich houdt aan de Grondwet!
 • Een maatschappij met ‘vrij media’, die de overheid controleert, kritisch is, nieuwsgierig blijft en onafhankelijk is.
 • Een samenleving die eerlijke informatie beschikbaar heeft over voeding, medische behandelingen, natuurlijke behandelmethoden, medicatie en vaccinaties.
 • Een gezondheidszorg waarbij het welzijn van de mens voorop staat, niet het verdienmodel. Er is ruimte voor natuurgeneeswijzen, reguliere geneeswijzen en geneeswijzen die we nog gaan (her)ontdekken.
 • Een samenleving waarin de mens wordt uitgenodigd zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gezondheid op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau, waarbij de (huis)arts en andere gezondheidswerkers als coach gaan optreden.
 • Een onderwijssysteem waarin lesmateriaal wordt gebruikt die ons en onze kinderen eerlijke lesstof aanbiedt, waarmee we leren waarom we hier op Aarde zijn en hoe we bij kunnen dragen aan een wereld van vrede, gezondheid en welzijn.
 • Een onderwijssysteem waarnaast bijvoorbeeld rekenen en taal, aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, ontdekken van de talenten…: ‘wat komt het kind hier ervaren en brengen?’
 • Een duurzame landbouw, waarbij veel lokaal verbouwd, geproduceerd en gekocht kan worden, de bio-industrie verleden tijd is en oog is voor dierenwelzijn en waarbij het dier door ons wordt gezien als een medeschepsel.
 • Een samenleving waarin toch eindelijk eens de ‘Vrije Energie’ wordt ingevoerd. (want die is al lang beschikbaar!)
 • Een maatschappij, niet geleid vanuit angst, maar vanuit liefde, mededogen, vertrouwen en geduld, niet gericht op welvaart, maar veel meer op Welzijn!

Zie je het voor je?

Maak de lijst maar compleet, voeg er je eigen beelden aan toe
Adem het beeld een paar keer diep in.
Adem (je) eens vrij, zonder masker op (letterlijk en figuurlijk), omarm jezelf en elkaar, knuffel, hou vast, kom dichtbij, open je hart visualiseer en Adem!

Kijk ook eens deze mooie toespraak van Fiona Zwart op het Museumplein in November 2020.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.